Ах, љубовта… *** Дали тоа што не чувствуваш тага се должи на „отрпнатоста“ од бројни претходни ситуации – сè да

Read More

Погледот ѝ беше некаде залутан, истовремено и ладен и отсутен. Што ли ѝ се плеткаше во мислите тој ден, на

Read More