1. Научете да молчите во време на најголемата вознемиреност: Мирот на умот и трпеливоста се вашите најдобри сојузници во време на криза. Освојувањето на овие

Read More

Кога станува збор за исхраната, можеби најзначајни за мозочниот (пред)ембрионален развој се омега-3 масните киселини, содржани во најголема мера во морската храна, растителните масла и

Read More

Органските соединенија од кои е составено просечното човечко тело вклучуваат разни облици на јаглехидрати, масни киселини, аминокиселини, нуклеински киселини и вода (која сочинува од 65%

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds