Живееме во време кога оптеретеноста со сопствениот изглед е поизразена многу повеќе отколку претходно, благодарение на изложеноста на медиумите кои пропаагираат како треба да изгледа

Read More

Анаболни стероиди (анаболни-андрогени стероиди или ААС) се лекови кои ги имитираат ефектите на тестостеронот и дихидротестостерон во телото. Ергогената употреба на анаболните стероди во спортови,

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds