Од 14-25 ноември ќе се одржува 10-тиот Скопје постер фестивал – изложба која ги претставува најдобрите дела од Меѓународниот конкурс за студентски плакат. – Оваа година ќе има

Read More

Здраво почитувани читатели, во тек е подготовка на истражување за кое ни се потребни дополнителни испитаници (по можност студенти или веќе дипломрани до 26 годишна

Read More

Книгата е  посветена на животот и делото на поранешната директорка на државниот Завод за статистика која воедно беше  еден од најдобрите стручњаци во статистичката наука во

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds