Вонземјаните решиле да испратат на Земјата еден нивни претставник за да ги стави и запише Земјаните на ,,Листата на разумни цивилизации,, . Кога дошол на

Read More

1. Научете да молчите во време на најголемата вознемиреност: Мирот на умот и трпеливоста се вашите најдобри сојузници во време на криза. Освојувањето на овие

Read More

Декември е убав месец, особено за редовните читатели на книги кои уште поубаво го доживуваат. Празнични светилки, топло чајче, кафе или салеп, божиќни колачи, фотографија

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds