Декември е убав месец, особено за редовните читатели на книги кои уште поубаво го доживуваат. Празнични светилки, топло чајче, кафе или салеп, божиќни колачи, фотографија

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка ??


This will close in 59 seconds