Уште од 1854 година, папата Пие Деветти потпиша документ во кој се прогласува китењето на божиќната елка во Италија на денот на „Безгрешното зачнување“.Оттогаш овој

Read More

Според една од најприфатените теории, активационо-синтетичката теорија, сонувањето претставува сосема случајно нижење слики кои произлегуваат од рандомалните активации во разни мозочни сегменти, особено задниот дел

Read More

Психологијата на „масовно убедување“ со онлајн кампањите, покажува дека конкретно тие ја зголемуваат продажбата на производот за дури 50 отсто. Во експеримент, кој опфатил 3,5

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds