Хрватското астрономско здружение објави дека на 21 декември 2020 (зимска краткоденица), на небото ќе се случи многу блиска врска на Јупитер и Сатурн, ќе бидат

Read More

Уште од 1854 година, папата Пие Деветти потпиша документ во кој се прогласува китењето на божиќната елка во Италија на денот на „Безгрешното зачнување“.Оттогаш овој

Read More

Неврогенезата претставува основен облик на позитивно физиолошко трансформирање на мозокот, кој што подразбира ново образување неврони од прогениторните и невралните матични клетки. Овој процес на

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds