Стив Харви  е водител на позната Утринска програма на Стив Харви и автор на книгата ,, Однесувајте се како дама, размислувајте како маж,,  објавена во

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds