На најголемата манифестација на книжевноста и културата во регионот, 62. Белградскиот меѓународен саем на книгата на кој годинава учествуваат 450 излагачи од Европа и светот,

Read More

Меѓународниот фестивал за филмови снимени со мобилен телефон „Мобил фестивал“ објавува отворен повик за пријавување филмови за осмото издание, кое ќе се одржува од 10-ти

Read More

„Забранета магистратура“ е дело на Александар Попоски во кое што тој го раскажува искуството во подготвувањето на неговиот магистерски труд на Економскиот факултет. Иако пријавените

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка ??


This will close in 59 seconds