Две баби си зборуваат: -Мојот старец не престанува да ги гризи ноктите , многу лоша навика -Оооо, јас мојот го […]

Read More

Решиле сопружници да одат на театар. Се сретнале пред театарот и жената го прашала: -Го направи ли тоа што те […]

Read More

1.Жените кои мислат дека сите мажи се магариња, едноставно пасат на погрешно поле . 2.Ако во животот не постигнете ништо, […]

Read More

Жената мие садови во кујната а од дневната соба слуша како мажот вика : “Абе што праиш будало една… Неее, […]

Read More