Насловот на последниот концерт (за 2020 год.) на Филхармонија гласи: „Нова година – нов почеток“ и претставува вистински спој на традицијата, класиката и џезот.  Концертот

Read More

Хрватското астрономско здружение објави дека на 21 декември 2020 (зимска краткоденица), на небото ќе се случи многу блиска врска на Јупитер и Сатурн, ќе бидат

Read More

Декември е убав месец, особено за редовните читатели на книги кои уште поубаво го доживуваат. Празнични светилки, топло чајче, кафе или салеп, божиќни колачи, фотографија

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка ??


This will close in 59 seconds