Филозофијата со своите дисциплини од една, како и генерализирачките општественонаучни дисциплини, од друга страна, оправдано може да се очекува дека во иднина би се „претопиле“

Read More

За создавањето на првиот програмабилен дигитален електронски компјутер по Втората Светска војна, денес со сигурност би искажале дека е навистина фундаментален пресврт во креирањето на

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds